Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

L'ànima del One Team

Pepe Casares, Paco Pardo i Juanjo Rojo són els entrenadors encarregats de formar i motivar els xavals del projecte One Team de València Basket.

elDiariocv

En la novena i penúltima sessió de la quinta edició de l'One Team, és el moment de conéixer un poc més als entrenadors Pepe Casares, Paco Pardo i Juanjo Rojo.

Són els encarregats, segons un comunicat de València Basket, de formar i motivar els xavals, són els màxims responsables dins d'una pista que no sols ensenya bàsquet, ensenya valors, ensenya vida. “Este projecte m'ha sorprés molt positivament”, comenta Pepe Casares.

Tot ha fet una contínua evolució. “Des de la primera setmana en què no entenien del tot per què estaven ací, ara han agafat els hàbits de jugar en equip, de passar-se el baló, de divertir-se amb el company”, apunta Juanjo Rojo sobre el grup. “Quan tu els deixes expressar-se i comences a comprendre'ls, i senten que estàs treballant amb ells, el grup comença a evolucionar”, afegeix Paco Pardo.

I és que el bàsquet és “una arma que tenim perquè, gent que potser no té tantes facilitats per a realitzar les coses, milloren en la seua vida personal”, com bé apunta Juanjo. En la mateixa línia, Paco aprofundeix comentant: “Em reforça en la idea que el bàsquet no sols serveix a nivell competitiu, serveix a nivell social”.

Un projecte que instrueix a parts iguals, que satisfà el dia a dia. “La setmana s'afronta de manera diferent quan arriba One Team, com que t'evadixes de tot quan arriba esta hora, et dóna energia i tranquil·litat a la vegada”, transmet Pepe. I és que a l'hora d'afrontar cada projecte pot resultar clau “el passar-ho bé”. “Li dóna credibilitat, si estàs molt seriós parlant de sentiments, és totalment distint, no lliga”, comenta Pepe. Juanjo aprofundeix en la idea; “la manera en què véns a les sessions, la manera en què veus les seues mirades i com gaudeixen de cada cosa, és una satisfacció extrema”.

El vessant social és clau, “ho hem de valorar, això, perquè crec que és el més paregut a la realitat, al dia a dia”, apunta Pepe. Paco ho resumeix en una frase: “Vindre, estar amb ells i compartir el temps és meravellós”.

Sobre este blog

Blog sobre l'actualitat del València Basket. 

Etiquetas
stats