La Generalitat Valenciana es desfà com a “ferralla” de 35 vehicles oficials emmagatzemats, malgrat la “deterioració”

El cotxe oficial blindat de l'expresident de la Generalitat Eduardo Zaplana, convertit en ferralla en 2017.

La Generalitat Valenciana s’ha desfet de 57.000 quilos de “ferralla” emmagatzemats en forma de vehicles en “estat de deterioració” que no són “susceptibles d’ús adequat”.

L’adjudicació, dividida en tres lots per un valor total de 7.567,28 euros i per procediment obert, l’ha obtinguda un desballestament de Leganés (Madrid), segons publica dilluns la plataforma de contractació.

Els 35 vehicles, propietat de la Generalitat, estan adscrits a diferents conselleries i romanen inutilitzats en magatzems. “A la vista del seu estat actual, és aconsellable alienar-los com a ferralla”, diu un informe del cap de la secció de Gestió Immobiliària de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.

Així doncs, els vehicles s’han de lliurar a un centre autoritzat per al seu tractament i descontaminació, que emet un certificat de destrucció. La Direcció General de Sector Públic i Patrimoni, que dirigeix Isa Castelló, és l’òrgan de contractació per a l’alienació dels vehicles de la Generalitat. 

L’adjudicació s’ha dividit en tres lots, un per província, i inclou 35 vehicles amb un pes total de 54.052 quilos. Dilluns s’ha publicat l’anunci de l’adjudicació, i els tres lots els ha obtingut l’única empresa que es va presentar a la licitació, Grupo de Blas Recuperaciones SL de Leganés (Madrid).

 

Etiquetas
Publicado el
1 de junio de 2020 - 22:29 h

Descubre nuestras apps

stats