eldiario.es

Menú

El TPI ordena que el judicio a Karadzic comenci el 26 d'octubre

AMSTERDAM

AMSTERDAM, 15 (Reuters/EP) Els jutges del Tribunal Penal Internacional per a l'antiga Iugoslàvia (TPI) han ordenat aquest dijous que el judici al presumpte criminal de guerra i líder polític dels serbobosnians durant el conflicte de Bòsnia de 1992-1995, Radovan Karadzic, comenci el pròxim 26 d'octubre.

- PUBLICIDAD -

AMSTERDAM, 15 (Reuters/EP)

El TPI ordena que el judicio a Karadzic comenci el 26 d'octubre

El TPI ordena que el judicio a Karadzic comenci el 26 d'octubre

Els jutges del Tribunal Penal Internacional per a l'antiga Iugoslàvia (TPI) han ordenat aquest dijous que el judici al presumpte criminal de guerra i líder polític dels serbobosnians durant el conflicte de Bòsnia de 1992-1995, Radovan Karadzic, comenci el pròxim 26 d'octubre.

Karadzic, de 64 anys, el recurs del qual perquè s'ajornés el judici en deu mesos va ser desestimat aquesta setmana, s'enfronta amb onze càrrecs per crims de guerra, crims contra la Humanitat i genocidi. El judici començarà a les nou del matí (deu del matí a Espanya) del dilluns 26 d'octubre, segons es precisa en l'ordre dels jutges.

Karadzic va ser detingut a l'estiu del 2008 i traslladat a les presons del TPI a la Haia després de restar al voltant d'onze anys fugit. L'antic dirigent serbobosnià va negar tots els càrrecs i va decidir representar-se a si mateix davant del tribunal.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha