eldiario.es

9

Síguenos:

Boletines

Boletines

Josep Raventós i Fornós

Militant i regidor de la CUP a Molins de Rei i membre de la plataforma Aigua és Vida

  • Reacciones a sus artículos en eldiario.es: 1

L'aigua, com la vida, no és una mercaderia

La lluita de les entitats ecologistes està començant a obtenir recompensa: la remunicipalització del servei municipal d'aigua és un concepte que darrerament està força present al debat polític dels ajuntaments.

A Catalunya, la majoria de municipis -de l’ordre del 90%- tenen la gestió del servei privatitzat i és una empresa qui subministra l’aigua a les nostres llars. Aquesta realitat contrasta fortament amb la resta del món, on la tendència és justament la contrària, i un 90% de consistoris subministren l'aigua de manera pública. Així és fàcil entendre com Agbar, una empresa catalana, s’ha convertit en el gran gegant mundial de l’aigua.

Seguir leyendo »

El agua, como la vida, no es una mercancía

La lucha de las entidades ecologistas está empezando a obtener recompensa: la remunicipalización del servicio municipal de agua es un concepto que últimamente está bastante presente en el debate político de los ayuntamientos.

En Catalunya, la mayoría de municipios –del orden del 90%– tienen la gestión del servicio privatizado y es una empresa que suministra el agua a nuestros hogares. Esta realidad contrasta fuertemente con el resto del mundo, donde la tendencia es justamente la contraria, y un 90% de consistorios suministran el agua de manera pública. Así es fácil entender como Agbar, una empresa catalana, se ha convertido en el gran gigante mundial del agua.

Seguir leyendo »