eldiario.es

9

Síguenos:

Boletines

Boletines

Salut Alcover

Periodista

  • Reacciones a sus artículos en eldiario.es: 3

Popular i simfònic

Pep Gimeno Botifarra i Pau Chafer adapten la cançó tradicional valenciana al format d'orquestra simfònica este cap de setmana en dos concerts al Palau de la Música de València i al Gran Teatre de Xàtiva.

Seguir leyendo »

Art per a bebés

El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana disposa d’espais museístics per a xiquets de 0 a 3 anys a Castelló, València i Alacant. L’Espai de Telles acosta els menuts a l’art a través dels volums, les llums i els espais. El director del Consorci, José Luis Pérez Pont, assegura que “hem de trencar amb la idea elitista que la cultura és només per a uns pocs”. “L’art i la cultura són elements de creixement personal” diu Pérez Pont, i “volem fer que els museus formen part de la vida dels xiquets”.

Seguir leyendo »

“El verí del teatre” fa 40 anys

“El verí del teatre” va nàixer per a la televisió en 1978. El text teatral de Rodolf Sirera ha estat traduït a quinze idiomes, l’últim al xinés, i representat en més de vint països. Tot i el gran èxit, Sirera confessa que “hi ha èpoques que no l’he volgut gens ni mica” per l’ombra que llança sobre tota la seua obra. “He escrit 40 ó 50 obres de teatre i el text que em demanen sempre és ‘El verí del teatre’.

Seguir leyendo »

Xavi Castillo post-PP

Tot i la caiguda en desgràcia dels polítics que ha parodiat en els últims anys, l’actor Xavi Castillo continúa tenint en els seus personatges clàssics una font inesgotable de notícies. “El PP no se n’ha anat mai”, diu.

Seguir leyendo »

Música per al gran poeta valencià

Carles Dénia estrena el seu últim disc, “Cant espiritual”, basat en l’obra homònima d’Ausiàs March. Una oració que ell no veu com una peça “només religiosa” sinò “filosòfica i humanista” i que ha convertit en 13 cançons que interpreta acompanyat de sis músics. 

Seguir leyendo »