Comunidad Valenciana Blogs y opinión

La portada de mañana
Acceder
La falta de control de los poderes del Estado sobre la Corona favorece el hermetismo de los movimientos del rey emérito
Entrevista - Ian Gibson: "Es lamentable que Juan Carlos I nunca condenara el régimen franquista"
Opinión - Los dueños de los datos, por Ignacio Escolar

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'eldiario.es

Sagunt a Escena estrena amb caràcter absolut “Elektra.25” de la companyia Atalaya

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'eldiario.es

El festival Sagunt a Escena estrena amb caràcter absolut l’espectacle “Elektra.25” de la companyia Atalaya al Teatre Romà de Sagunt.

Amb “Elektra.25” amb direcció i dramatúrgia de Ricardo Iniesta, la companyia Atalaya commemora que fa 25 anys que adapta grans textos del teatre clàssic universal sense perdre el seu reconegut llenguatge contemporani. Un muntatge de forta càrrega emotiva que traça el pont entre l’Electra dels grans poetes grecs i els qui la van adaptar al segle XX. Els càntics ètnics amb la música de Luis Navarro i els temes populars de els Balcans, Bielorrusia i Armènia, i les coreografies adquireixen una potència per damunt dels mateixos personatges. Buscant generar en el públic un interrogant entorn de la “venjança” i transmetre emocions alienes a les quotidianes.

La versió que veurem a Sagunt es una revisió del muntatge creat per la companyia en 1996 que fou premiat com el millor espectacle andalús, que va fer una gira per tretze països i que va obtindré, entre altres, el Premi del Festival Internacional a El Cairo.

Descubre nuestras apps