Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Ciutadans plantejarà a UPyD anar junts a les municipals i autonòmiques a tot l'Estat

C's planteará a UPyD ir juntos a las municipales y autonómicas en toda España

EUROPA PRESS

BARCELONA —

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha anunciat aquest dimarts que plantejaran a UPyD un acord electoral per anar junts a les eleccions municipals i autonòmiques a tota Espanya amb l'única condició de celebrar primàries per escollir els candidats de les llistes.

En roda de premsa per donar suport a la presentació a Barcelona del documental '1980' d'Iñaki Arteta, ha explicat que, després de les negociacions obertes entre les dues formacions des de fa un mes i mig, l'executiva de Ciutadans ha acordat per unanimitat plantejar aquest acord electoral en una futura reunió amb el partit de Rosa Díez.

“O estem junts i anem a les mateixes llistes o competim, però això és qüestió de dies”, ha recalcat Rivera, que ha demanat abordar en breu aquesta qüestió, a falta de mig any per a les municipals, i oferir així una alternativa al bipartidisme.

Segons Rivera, tot i els matisos i les diferències que tenen, és més el que els uneix que el que els separa, pel que ha confiat que es tanqui un acord global.

En preguntar-li si aquest acord podria incloure anar junts a les generals, ha constatat que encara no estan ni convocades, encara que ho consideraria lògic en cas que ho aconsegueixin per a les municipals i les autonòmiques.

Etiquetas
stats