eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

Iniciativa explica els set pecats capitals de la banca

El ecosocialistes creen un portal que fa molt més entenedor el llenguatge bancari i explica de manera clara quins són els abusos que ha comès

El web utilitza un to còmic que no resta credibilitat a les xifres que es presenten i a les conclusions a les quals s’arriba  

- PUBLICIDAD -
Iniciativa presenta una página web con los siete pecados capitales de los bancos

Iniciativa presenta una página web con los siete pecados capitales de los bancos

Han comès pecats, alguns d’ells d’una immensa gravetat, com la perversió, la cobdícia i també el vampirisme; han traficat i consumit “productes tòxics” i han gaudit sense fre de l’èxtasi especulatiu fins a caure esgotats enmig d’una greu i dolorosa sobredosi. Però la música no ha deixat mai de sonar. Gairebé cap d’ells no ha pagat pels seus pecats. Els nostres impostos han servit per reanimar-los ja que són “massa grans per deixar-los caure”.

Iniciativa per Catalunya ha creat un portal molt ben documentat per explicar els “set pecats capitals de la banca” d’una manera tan tètrica com real i original. En el web es descriuen i es justifiquen tots els pecats de la banca (toxicomania, cobdícia, vampirisme, perversió, megalomania, imprudència i picardia) i també es proposen solucions.

Apareix també un glossari que fa més entenedor el llenguatge bancari i una guia on els internautes poden comprovar l’ètica del seu banc: si té filials en paradisos fiscals, si es dedica a l’especulació financera, si arrisca massa... El web, que el signen el diputat al Congrés d’ICV Joan Coscubiela i l’eurodiputat Raül Romeva, vol deixar al descobert “les pràctiques bancàries abusives” i per ajudar a la ciutadania a superar “la falsa complexitat dels termes financers”. Finalment, el portal inclou links per trobar més informació sobre el tètric i espantós sector bancari.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha