Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol
Sobre este blog

Amaral es fica en la butxaca a milers de xavals en l'Arenal Sound

Amaral en concert a Borriana

EFE

Valencia —

Amaral s'ha ficat aquest dissabte en la butxaca a milers de xavals en l'Arenal Sound després de trencar la bretxa generacional amb un gran espectacle que serà recordat com a part del millor d'aquesta edició del festival.

La nit ha arrancat marcada per l'encara calor sufocant, del que es queixaven tots els assistents, encara que una mica de brisa ha millorat la situació mentre entrava la matinada.

El dissabte ha sigut el dia en el que l'escenari principal ha obert per primera vegada amb una entrada altíssima de públic gràcies a Despistaos.

Cantant “Física y Química” han revolucionat als sounders que després de l'actuació dels de Guadalajara el públic ha fugit en estampida del recinte cap a les zones d'acampada o al sempitern botelló de l'entrada.

El ple s'ha magnificat quan els saragossans han saltat a l'escenari principal a les 00.45 hores amb el llistó musical alt després del pas del gallec Iván Ferreiro.

Centenars de joves corrien des de l'entrada per a no perdre's el xou carregat d'energia capitanejat per Eva Amaral que ha convertit en amics a tots els assistents després d'arrancar amb “Revolución”.

La cantant s'ha mostrat agraïda de “formar part d'aquest cartell i d'aquesta festa” davant un públic al que ha agraït el lliurament i els ha dit que “no sabeu l'espectacle que és veure-us cantar, és increïble, moltes gràcies, açò m'ho porte per sempre”.

“500 vidas”, “Moriría per vos”, “Como hablar”, “Estrella de mar”, “Hacia lo salvaje”, “Sin ti no soy nada” o “Chatarra”, han sonat a Borriana.

Temes de prop de vint anys de carrera amb els quals els joves assistents de l'Arenal, la majoria dels quals ni havien nascut quan es va formar la banda saragossana, han gaudit i cantat.

El concert que han oferit Eva Amaral i Juan Aguirre a bé segur serà un dels millors concerts de l'Arenal Sound 2017.

Abans que ells, l'escenari havia sigut preescalfat amb mestratge per Iván Ferreriro, que ha saltat a l'escenari amb una samarreta que deia “Who the fuck is El Solitario”, títol del documental sobre David Borrás, artesà de les motos de les Ries Baixas, a Galícia.

El músic de Nigrán ja coneix l'escenari principal de l'Arenal Sound i ha tornat a malbaratar poesia i oferir la seua millor versió.

Li sobren arguments a Ferreiro i ha portat fins a Borriana algunes de les seues joies del seu aplaudit últim treball “Casa”, com la deliciosa “El pensamiento circular” o “Casa, ahora vivo aquí” amb la qual ha arrancat una hora i mitja d'esplendor musical.

L'artista ha oferit també la pertinent dosi de nostàlgia amb “Años 80”, de los Piratas i “Promesas que no valen nada”, sols davant el piano, per a filar amb la veu del públic “Insurrección”, de El Último de la Fila.

Altres temes han afegit més sucre al concert, com la fantàstica “Pájaro Azul”, que ha finalitzat amb S.P.N.B. (Son Preciosos Nuestros Besos).

La nit ha tingut altres moments interessants, encara que no amb tant respatler de públic, com l'actuació dels valencians La Habitación Roja, amb pocs, però ben avinguts i entrats en anys assistents, que han cantat aqueixos himnes com “Ayer”, “La moneda en el aire” o “Indestructibles”.

Els finlandesos Satellite Stories han portat fins a Borriana el seu quart àlbum d'estudis, produït per la pròpia banda.

La nit ha continuat amb els irreverents Nancys Rubias, i l'escenari principal el van prendre els sons de la música de ball amb Sam Feldt i KSHMR.

Miqui Brithside i The Zombie Kids, en el Beach Club donaren la benvinguda amb l'arribada del clarejar en la platja a la nova i última jornada de l'Arenal Sound 2017.

Sobre este blog

Etiquetas
stats