Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Xavier Crespo (CiU) renuncia al seu escó al Parlament després de ser cridat a judici per suborn

Xavier Crespo (CiU) renuncia a su escaño en el Parlament tras ser llamado a juicio por cohecho

EUROPA PRESS

El diputat de CiU al Parlament i exalcalde de Lloret de Mar Xavier Crespo ha renunciat aquest dimarts al seu escó al Parlament, després que la sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi fixat per al dimecres 3 de juny l'inici del judici contra ell i altres quatre acusats pel cas Clotilde de suposat suborn i prevaricació.

“Faig un pas al costat, crec que he de centrar-me en la meva defensa. Per a mi i per al meu grup és el millor que puc fer”, ha afirmat en roda de premsa al costat del líder de CiU al Parlament, Jordi Turull, en la qual ha explicat que el grup parlamentari ha acceptat la seva renúncia i que ara el que li importa és demostrar la seva innocència.

Turull ha assegurat que els companys de CiU són “testimonis de l'honestedat personal i política de Crespo”, i ha assegurat que la decisió de renunciar a l'escó l'honora i que podia haver optat per demanar la seva suspensió com a diputat, renunciant al sou i als seus drets, però sense abandonar l'acta de diputat.

Etiquetas
stats