Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Alfred Bosch imputa la crispació als que confronten “dues Barcelones”

Alfred Bosch en un moment de l'acte al Moll de la Fusta / ENRIC CATALÀ

Siscu Baiges

Barcelona —

El candidat d'ERC-Més a l’alcaldia de Barcelona, Alfred Bosch, ha imputat, avui, incidents com l’agressió al candidat de CiU Santiago Burrull a les candidatures que defensen dos models de ciutat. Bosch ha dit que ja fa temps que ve avisant que “la dualitat entre una Barcelona blanca i una negra no és bona”. Per ell, “no s’ha d’anar a una confrontació entre dues Barcelones. I demano als altres partits que no abonin aquestes divisions”.

Burrull, número 36 a la llista de Trias, va ser agredit, ahir al migdia, al barri de Vilapiscina–Torre Llobeta mentre repartia propaganda de la candidatura de l'actual alcalde. CiU ha considerat “intolerable” l’agressió, que va obligar a atendre Burrull de ferides lleus al CAP de les Cotxeres de Borbó. La resta de candidatures també han condemnat l’acció violenta.

Bosch ha anat més enllà de considerar-la un fet aïllat i l’ha vinculat amb els plantejaments de les candidatures que posen l’accent entre l’existència d’una Barcelona rica i una d’empobrida. “Això va molt més enllà d’unes eleccions. Jo no estic crispat. Esquerra no està crispada. Però demanem que hi hagi menys disputes i enfrontaments i ens posem d’acord en tenir una sola Barcelona”, ha dit.

Alfred Bosch ha fet aquestes manifestacions el mateix dia que PP i CiU han acusat la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, de fomentar un discurs d'“odi” i carregat “d'insults”, en el seu acte amb Pablo Iglesias.

Etiquetas
stats