Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol
Sobre este blog

La secció que es proposa pretén ser un espai dedicat a tot el relacionat amb les festes de València, en el qual les Falles i tots els sectors culturals vinculats a les mateixes tinguen un especial protagonisme.

València obri una nova línia de subvencions per a activitats culturals i artístiques

Actuacions a l'aire lliure en els jardins del Palau de la Música

elDiariocv

València —

El regidor de Cultura Festiva en l'Ajuntament de València, Pere Fuset, ha anunciat l'obertura d'una nova línia de subvencions per a ajudar econòmicament a les entitats sense ànim de lucre que duguen a terme activitats culturals i artístiques que contribuïsquen a la conservació, recuperació, recerca, difusió, dinamització i expressió d'aspectes de la cultura i el patrimoni festius de la ciutat.

En total, la convocatòria compta amb un pressupost total de 50.000 euros. “Amb aquestes ajudes arribarem a moltes entitats que contribueixen decididament a ampliar el nostre patrimoni festiu però que s'han vist desatesos en el passat. Facilitarem molts projectes interessants que només necessitaven una xicoteta espenta econòmica per a poder fer-se realitat”, ha explicat Fuset.

L'import de les subvencions no podrà superar el cost total de l'activitat subvencionada, ni aïlladament ni en concurrència amb altres ajudes, amb les quals sí seran compatibles.

Tampoc el cost d'adquisició de les despeses subvencionades podrà ser superior al valor de mercat.

Les despeses subvencionables són activitats de la cultura i el patrimoni festius, com per exemple els elements materials de suport al muntatge de l'activitat i de disseny tècnic, les actuacions musicals, les manifestacions pirotècniques, la producció i edició de llibres, la producció d'exposicions, la celebració de conferències i seminaris, les cavalcades i la compra o el lloguer i la confecció de vestuari.

Per contra, no seran subvencionables les activitats esportives, gastronòmiques o els viatges, ni les activitats per al manteniment de les entitats ni l'adquisició de béns mobles.

Les sol·licituds per a participar en les convocatòries anuals es formalitzaran en models d'instància preestablits, que estaran a disposició en la pàgina web de l'Ajuntament de València.

A més, es podrà realitzar la tramitació telemàtica de la sol·licitud accedint en la seu electrònica municipal.

La convocatòria es publicarà en la Base de Dades Nacional de Subvencions (BDNS), que remetrà l'extracte al Butlletí Oficial de la Província de València, i en la seu electrònica i la pàgina web de l'Ajuntament de València.

El termini de presentació de sol·licituds conclourà el pròxim 8 de setembre i les quanties es determinaran a través d'una baremació que avaluarà l'interès del projecte, el tractament de temàtiques poc difoses, la innovació, el foment de la participació de les dones, l'ús del valencià, l'amplitud de públic al fet que es dirigeix l'activitat i la col·laboració entre entitats.

El termini de justificació serà fins al 30 de setembre per a les entitats que hagen dut a terme l'activitat al llarg del primer semestre de 2017 i fins al 20 d'octubre per a la resta.

Aquesta línia d'ajudes se suma a l'anunciada la setmana passada per a les festes tradicionals, populars o singulars. “Continuem destinant cada cèntim que disposa la Regidoria de Cultura Festiva a les festes, al seu creixement i la seua difusió”, ha destacat Fuset per a finalitzar.

Sobre este blog

La secció que es proposa pretén ser un espai dedicat a tot el relacionat amb les festes de València, en el qual les Falles i tots els sectors culturals vinculats a les mateixes tinguen un especial protagonisme.

Etiquetas
stats