Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol
Sobre este blog

El FIB obri les portes

Escenario principal del FIB durante la edición de 2015

Laura Martínez

La vint-i-dosena edició del Festival Internacional de Benicàssim esgota el compte enrere. El recinte del FIB, situat a la platja castellonenca, ja ha obert les portes i ha començat a rebre assistents. Els primers nouvinguts són majoritàriament britànics, públic assidu a aquest festival –més del 50%, segons les xifres d’edicions anteriors– que, com que ve de fora de les fronteres, accedeix abans al recinte que els visitants autòctons.

Malgrat que encara no han començat les actuacions –ho faran el dijous 16–, el càmping i els serveis de canvi d’entrades per polseres ja estan habilitats, i també les zones de Campfest i Villacamp, on residiran els visitants durant el festival. Tots dos recintes acolliran prop de 21.500 assistents.

Les actuacions començaran el dijous 16 amb Major Lazer, Skepta, Soulwax, Mr Oizo, entre els primers. Com és habitual, els grans noms ocupen el cartell de divendres i de dissabte. El dia 15 pujaran als cinc escenaris de Benicàssim The Chemical Brothers, The Vaccines, Dorian, La Habitación Roja, John Tabalot… mentre que dissabte el rei serà Muse, reclam principal del festival. El mateix dia hi actuaran altres grans noms del cartell, com Disclosure, Bloc Party o The Kills. Com a coronament final, diumenge hi haurà Kendrik Lamar, The 1975 i Massive Attack, entre altres.

Les entrades continuen a la venda i varien des dels 35 euros per a dijous fins als 60 euros si s’hi vol assistir dissabte. Els abonaments costen 147, en el cas de l’abonament per a tot el festival, i 300 si s’opta pel passi VIP, tot i que es poden comprar abonaments de dos dies per 100 euros. Els paquets amb autobús i abonament per a quatre dies es venen per 202 euros i, si s’estima més el bus separadament, costa 55 euros l’anada i la tornada.

La vint-i-dosena edició del Festival Internacional de Benicàssim espera arribar als millors nivells de públic amb 40.000 assistents diaris previstos de divendres a diumenge, com va passar el 2011, l’edició rècord.

Amb l’obertura de portes ha començat a funcionar una part del dispositiu de seguretat, que durant els pròxims dies integrarà 1.600 serveis, entre Policia Nacional, Policia Local, Guàrdia Civil, seguretat privada, bombers, Creu Roja i Protecció Civil

Sobre este blog

Etiquetas
stats