eldiario.es

9

Abelardo Muñoz

Periodista.

  • Reacciones a sus artículos en eldiario.es: 0

Cabanyal alternatiu: autogestió i resistència ciutadana al barri mariner de València

La resistència cívica als plans de l’Administració té una tradició ben llarga al Cabanyal i altres barris del Marítim, districte on la societat civil ha tingut i té un paper protagonista. Amb la dissolució de Salvem el Cabanyal, una vegada assolit l’objectiu de protecció del barri, no ha decaigut l’afany comunitari i independent d’aquest barri popular tan llegendari; un estil associatiu nou que ara tracta de defensar la seua idiosincràsia i la seua gent.

Un sector de la ciutadania del Cabanyal no està d’acord amb els plans de l’Administració per al barri. El Pla Especial Cabanyal-el Canyamelar (PECC) no convenç. Hi ha catorze al·legacions i 1000 signatures que qüestionen nombrosos enfocaments del pla municipal.

Seguir leyendo »

Cabanyal alternativo: autogestión y resistencia ciudadana en el barrio marinero de Valencia

La resistencia cívica a los planes de la administración tiene una larga tradición en El Cabanyal y otros barrios del Marítim, distrito donde la sociedad civil ha tenido y tiene un papel protagonista. Con la disolución de Salvem el Cabanyal, una vez cumplido su objetivo de protección del barrio, no ha decaído el afán comunitario e independiente de este legendario barrio popular; un nuevo estilo asociativo que ahora trata de defender su idiosincrasia y sus gentes. 

Un sector de la ciudadanía de El Cabanyal no está de acuerdo con los planes de la administración para el barrio. El Plan Especial Cabanyal-Canyamelar (PECC) no convence. Hay catorce alegaciones y 1.000 firmas que cuestionan numerosos enfoques del plan municipal.

Seguir leyendo »