La portada de mañana
Acceder
Las dudas con el suministro dejan en vilo la vacunación de los mayores antes de abril
La mitad de las provincias desconoce el origen de al menos el 50% de los casos
Análisis - La calculadora de Illa para ser president, por Neus Tomàs

Ada Colau es mostra orgullosa de les peixateres després dels atacs de Félix de Azúa

Ada Colau en una peixateria del mercat de la Concepció de Barcelona

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s'ha mostrat orgullosa aquest dissabte de les dones treballadores en general i de les peixateres en particular després de les paraules de l'acadèmic de la RAE, Félix de Azúa, que va considerar que Colau "no té ni idea de com es porta una ciutat ni li importa" i que és "una dona que hauria d'estar servint en una parada de peix".

El académico de la RAE Félix de Azúa: "Ada Colau debería estar sirviendo en un puesto de pescado"

L'acadèmico de la RAE Félix de Azúa: "Ada Colau hauria d'estar servint en una parada de peix"

"La Rosa es lleva cada dia a les 2h del matí i obre el mercat. Orgull de dones treballadores i orgull de mercats de Barcelona", ha escrit l'alcaldessa al seu compte de Twitter, on també ha penjat fotos al costat de peixateres del mercat de la Concepció de Barcelona, que ha visitat al costat del regidor de Comerç, Agustí Colom.

Colau ja va contestar aquest divendres a De Azúa i va assegurar que l'acadèmic podrà citar les seves paraules a la RAE "per definir 'masclisme' i 'classisme'". Les crítiques a De Azúa van arribar també des de Ciutadans, partit que l'acadèmic va contribuir a fundar. La líder de la formació taronja a Catalunya, Inés Arrimadas, va assegurar aquest divendres que "no es poden tolerar" les paraules del filòsof.

Etiquetas
Publicado el
2 de abril de 2016 - 12:18 h

Descubre nuestras apps

stats