Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel se prepara para una ofensiva en Rafah mientras el mundo mira a Irán
EH Bildu, una coalición que crece más allá de Sortu y del pasado de ETA
Opinión - Pedir perdón y que resulte sincero. Por Esther Palomera

Lluís Llach, sobre els pressupostos de la Generalitat: “Si no s'aproven, me'n vaig”

Lluís Llach amenaça amb deixar el Parlament si no s'aproven els pressupostos

EFE

El cantautor i diputat de Junts pel Sí (JxS) Lluís Llach ha considerat “absurd” que no es pugui arribar a un acord entre la seva formació i la CUP per aprovar els pressupostos de la Generalitat i ha anunciat que, si fracassen les negociacions, deixarà la política.

“Si no s'aproven els pressupostos, jo me'n vaig. Això és un problema de responsabilitat cívica”, ha dit Llach en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què ha considerat que “a la gent que des de qualsevol àmbit ideològic ha donat la confiança a 72 diputats perquè duguin a terme aquesta tasca no se la pot tractar així”.

Llach s'ha dirigit de manera implícita a la CUP per demanar a la formació anticapitalista que no oblidin que l'objectiu de la legislatura per als diputats sobiranistes “és portar el país cap a la independència”.

“A Junts pel Sí que ho tenim clar, perquè renunciem a molts paràmetres ideològics des del principi. La nostra tasca és arribar a poder fer el referèndum i fer el camí cap a la independència”, ha afegit Llach.

D'altra banda, Lluís Llach ha considerat “coherent” que el president català, Carles Puigdemont, mantingui el compromís que va adquirir de no presentar-se a les pròximes eleccions catalanes.

Etiquetas
stats