eldiario.es

Menú

L'Antiga de Campanar s'imposa en Especial en les primeres Falles de la Unesco

El monument, obra de l'artista Julio Monterrubio, té per lema 'Eterna seducció' i s'ha imposat al Pilar i Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal

- PUBLICIDAD -
La "eterna seducción" de l'Antiga se alza con el primer premio de las Fallas

El monument de l'Antiga de Campanar, millor falla 2017 EFE

La falla l'Antiga de Campanar ha aconseguit aquest dijous el primer premi de la secció Especial de les Falles de València, amb 'Eterna seducció', una obra de l'artista Julio Monterrubio on la seducció és la protagonista.

El president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha anunciat aquest reconeixement després de la deliberació del jurat, que ha considerat que aquest monument de 22 metres, trenta figures i un pressupost de 175.000 euros és el millor d'aquestes falles, les primeres reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Aquesta falla representa a una bella dama que, ajudada pels seus estilistes, sedueix a un adinerat cavaller mentre est fa el propi amb ella, mentre al seu al voltant diferents figures representen altres seduccions, des de la primera seducció a altres més quotidianes com la seducció per la música o el gimnàs.

Per darrere de l'Antiga de Campanar han quedat la falla del Pilar, amb "Que li tallen el cap", i Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal, amb el monument "Benvinguts a Bollywood".

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha