Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Passatgers d'un avió increpen Fèlix Millet al seu retorn de vacances a Menorca

Fèlix Millet, a la sortida d'un avió Maó-Barcelona / Foto: Marina Jover

elDiario.es Catalunya

L'exdirigent del Palau de la Música Catalana Fèlix Millet va ser increpat en un avió que efectuava el recorregut Maó-Barcelona aquest divendres al migdia. Diversos passatgers li van cridar “xoriço”, “lladre” mentre un altre va alertar els altres passatgers dient que “aquí al davant està Fèlix Millet, aquest home ens ha robat 25 milions d'euros. Millet, que es trobava a la primera classe de l'avió, retornava d'una setmana de vacances a Menorca.

Fèlix Millet ha estat condemnat a un any de presó per tràfic d'influències en el cas de l'Hotel Palau. Segons la sentència, va cobrar 900.000 euros de l'empresari Manuel Valderrama a canvi de pressionar les autoritats per tal d'obtenir la requalificació del solar i permetre així la construccio d'un hotel. També segueix imputat juntament amb la seva mà dreta Jordi Montull en el cas Palau en el què els dos haurien desviat 26 milions d'euros de la institució.

Etiquetas
stats