Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

elDiariocv

València —
  • La tradicional penjada de cartells va servir la nit de dijous com a punt de partida a la campanya electoral que acabarà el pròxim 20 de desembre, un començament de campanya que ha coincidit amb la publicació de l'enquesta del CIS. El sondeig pronostica un triomf del PP, que aconseguiria entre 10 i 12 diputats en la Comunitat Valenciana. Ciudadanos i 'Compromís-Podemos. És el moment' n'aconseguirien 7; el PSOE 6-7 i Unitat Popular-Esquerra Unida 0-1.

La tradicional penjada de cartells va servir la nit de dijous com a punt de partida a la campanya electoral que acabarà el pròxim 20 de desembre, un començament de campanya que ha coincidit amb la publicació de l'enquesta del CIS. El sondeig pronostica un triomf del PP, que aconseguiria entre 10 i 12 diputats en la Comunitat Valenciana. Ciudadanos i 'Compromís-Podemos. És el moment' n'aconseguirien 7; el PSOE 6-7 i Unitat Popular-Esquerra Unida 0-1.

Etiquetas
Etiquetas
stats