La portada de mañana
Acceder
El Gobierno quiere que las empresas garanticen la salud mental de sus trabajadores
España duplica la ejecución de los fondos europeos hasta alcanzar el 43,1%
Opinión - Las mentiras que nos tragamos, por Neus Tomàs

El Banc Expropiat desplaça la protesta a les oficines del propietari del local desallotjat

Els manifestants pel Banc Expropiat, davant les oficines del propietari del local

Els activistes del Banc Expropiat han tornat a sortir en manifestació aquest dijous, però aquest cop no només pels carrers de Gràcia. El seu objectiu era assenyalar Manuel Bravo Solano, propietari de l'immoble, que va comprar l'antiga sucursal bancària a Catalunya Caixa quan ja estava ocupada. El Banc Expropiat va ser desallotjat dilluns de la setmana passada i des d'aleshores s'han succedit diferents manifestacions per intentar reobrir l'immoble, algunes d'elles amb aldarulls i ferits per la contundent intervenció dels mossos.

Ada Colau descarta comprar el Banc Expropiat perquè el propietari posa un preu "desorbitat"

Ada Colau descarta comprar el Banc Expropiat perquè el propietari posa un preu "desorbitat"

La manifestació d'aquest dijous ha recorregut el Passeig de Gràcia fins el número 55, al Bulevard Rosa, on es troben les oficines del propietari. Els manifestants han portat màscares amb la cara de Bravo Solano. Allà s'hi han trobat un desplegament d'antiavalots que barrava l'accés a l'edifici. Han mantingut una concentració davant de l'immoble i finalment han tornat al barri de Gràcia.

Al llarg del recorregut han pintat els aparadors amb frases com "Bravo Solano especula i desallotja" al crit de "Menys botigues de luxe, i més bancs expropiats". Els Mossos d'Esquadra han rodejat totes les illes per les que ha passat la manifestació pel Passeig de Gràcia i el carrer Gran de Gràcia per evitar noves pintades.

La manifestació ha acabat davant del Banc Expropiat, ja sense presència policial a la zona. "Avui no és el dia, però seguim tenint present aquest lloc i tornarem al banc", han dit els manifestants, que han desconvocat la protesta amb crits de "insistència" per substituir l'habitual "resistència".

Etiquetas
Publicado el
2 de junio de 2016 - 21:39 h

Descubre nuestras apps

stats