Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La lluita d'Ester Quintana

catalunyaplural.ca

Ester Quintana, la dona que va perdre un ull el 14N, quan la manifestació amb motiu de la jornada de vaga general es dissolia a Barcelona, ha publicat aquesta fotografia i text al seu perfil de Facebook, que publiquem amb el seu consetiment.

“Així és com ha quedat el meu rostre, després de la brutal agressió que vaig patir per l'impacte d'una bala de goma disparada pels Mossos d'Esquadra, el 14N.

Fa 15 dies, em van operar per implantar-me una pròtesi al lloc on era el meu ull esquerre, la recuperació i convalescència que he hagut de suportar després de les 3 operacions que m'han fet han estat molt molt doloroses, us ho asseguro.

He descobert en aquests 7 mesos que sóc una persona forta i valenta, més del que em considerava, encara que la recuperació física i psíquica és molt lenta, al meu parer.

Encara, em queden més operacions, el nombre i la magnitud estan per determinar i no se veure el final de tot aquest procés. El que estic patint, no ho desitjo a ningú més.

Odi, rancor i ràbia, són paraules i sentiments que conec, però intento quedin fora del diccionari de la meva ànima, les que no queden són responsabilitat, perdó, igualtat, justícia, valor, amistat, solidaritat, veritat, llibertat, serenitat ...

Per tots aquests motius i molts més seguim lluitant per l'abolició de les bales de goma... OJOCONTUOJO!

Ester última víctima!“

Etiquetas
stats