Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

VÍDEO | Quan Artur Mas es fiava de Xavier Crespo, ara condemnat per suborn pel cas Clotilde

elDiario.es Catalunya

El cas Clotilde s'ha tancat aquest divendres amb la condemna de l'exdiputat de CiU, Xavier Crespo, a 9 anys i mig d'inhabilitació i una multa de 450.000 euros per delictes de suborn i prevaricació. El TSJC considera provat que l'exalcalde de Lloret de Mar va acceptar regals d'un presumpte mafiós rus a canvi d'afavorir-lo en els seus interessos urbanístics.

Malgrat que Convergència el va forçar a deixar l'acta de diputat arran de la seva imputació, algunes veus dins el partit havien sortit en defensa seva. Entre elles la del president Artur Mas, que davant la premsa va assegurar el 28 de gener del 2013 que es fiava de la paraula de l'actual polític inhabilitat.

“El senyor Crespo segueix dient, com va dir des del principi, que tot això [en referència al cas Clotilde] no té res a veure amb la realitat, i que això és fals. I per tant els casos de corrupció no existeixen fins que es demostren. És la paraula d'uns contra els altres. I si el senyor Crespo segueix dient això el que faig és fiar-me'n, perquè fa molts anys que el conec”

Etiquetas
stats