Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Joan Tardà (ERC) proposa que Mas faci “un pas al costat” per seguir amb el Procés

El número dos d'ERC al Congrés, Joan Tardà

elDiario.es Catalunya

El número dos d'ERC al Congrés, Joan Tardà, ha proposat a Twitter que Mas faci “un pas al costat i cedeixi la Presidència a un membre del seu partit” per seguir endavant amb el Procés. Són “moments de grans decisions i patriotisme”, ha assegurat. Després de la decisió de la CUP aquest diumenge Tardà ja va exhortar els independentistes a “fer el que calgués” per tal d'evitar una nova convocatòria electoral a Catalunya i ha lamentat que la CUP no hagi sabut trobar “desllorigador” a la situació.

La CUP ja ha assegurat que investiria a un candidat de Junts pel Sí que no fos de Convergència, com poden ser el president d'ERC Oriol Junqueras o el cap de llista de Junts pel Sí Raül Romeva, i que podria estudiar investir un altre candidat del partit d'Artur Mas amb un perfil més social, com pot ser la vicepresidenta i consellera de Benestar Social Neus Munté.

Junqueras compareixerà aquesta tarda després de la reunió del consell nacional del seu partit per presentar la seva postura. No obstant això la coalició de Junts pel Sí s'ha reafirmat en què el seu candidat és Artur Mas.

Etiquetas
stats