Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El responsable de Comunicació d'Alicia Sánchez Camacho, nou director de RTVE a Catalunya

ESPAÑA-PREMIOS TP:MD105. MADRID, 13/02/08.- Eladio Jareño, director de programas infantiles, tras recibir el premio TP de Oro 2007 al mejor programa infantil y juvenil por " Los Lunnis " de TVE , en la trigésimo sexta gala que se celebra esta noche en el Palacio Municipal de Congresos de Madrid. EFE/Alberto Martín

elDiario.es

Una persona de plena confiança del PP es fa càrrec de RTVE a Catalunya. Eladio Jareño va passar el 2003 de ser el cap de premsa de la delegada del Govern a Catalunya, Julia García Valdecasas, a la direcció de RTVE a Sant Cugat. Onze anys després, fa un recorregut similar, de nou de la mà de José Antonio Sánchez al capdavant de RTVE. En aquesta ocasió, l'alt càrrec del PP al qual assessorava fins ara Jareño com a director de Comunicació era la presidenta dels populars catalans, Alicia Sánchez Camacho. Relleva en el càrrec a Ana María Bordas, qui passa a ser la responsable de La 2.

Eladio Jareño (Barcelona, 1958) va iniciar la seva carrera professional com a responsable d'imatge i comunicació de la seguretat olímipica a Barcelona 92, depenent del Ministeri de l'Interior. Després, va ser cap de premsa del governador civil de Barcelona (1992-1996) i, un cop transformat l'organisme en Delegació del Govern, fins a 2002, quan es va convertir en cap de Gabinet de la Delegació, a les ordres de Julia García Valdecasas.

Des d'allà, va donar el salt a Sant Cugat, a on va estar al front entre 2003 i 2004.

Amb l'arribada del PSOE al Govern, que va nomenar Joan Tapia, Jareño va deixar la direcció de RTVE a Catalunya i va passar a ocupar la direcció de programes infantils i juvenils fins al 2008 -època en què es van fer populars Els Lunnis-, moment en el que s'incorpora al PP de Catalunya com a director de comunicació i, des de 2009, també com a coordinador de Presidència.

Ara, 11 anys després de deixar la direcció de RTVE a Catalunya, torna al càrrec; de nou, després de treballar a les ordres d'un dirigent del PP; de nou, de la mà de José Antonio Sánchez al capdavant de RTVE.

Etiquetas
stats