eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

Un avió de GermanWings que feia el trajecte entre Barcelona i Düssseldorf s'estavella amb 148 persones a bord

Fonts franceses indiquen que la majoria de les víctimes series alemanys, uns 45 serien espanyols i almenys 3 enginyers de Barcelona

Els presidents espanyol i català compareixeran en breus moment per dirigir-se a l'opinió pública

- PUBLICIDAD -
Fotografía de archivo del 16 de octubre de 2014 de un avión Airbus A320 de la compañía Germanwings al despegar del aeropuerto de Colonia/Bonn (Alemania).

L'avió estavellat era un Airbus 320 de la companyia Germanwins EFE

Un avió de la companyia German Wins que cobria el trajecte de Barcelona a Düsseldorf s'ha estavellat a la zona dels alts marítims a l'Estat francès sobre dos quarts de deu del matí. A l'avió hi viatjaven 142 viatgers i sis tripulants més. En total, doncs, 148 persones.

Segons les primeres informacions la majoria dels viatgers serien alemanys que retornarien al seu país procedents de Mallorca. Altres notícies indiquen que unes 45 serien espanyols. Les fonts consultades indiquen que la majoria dels viatges haurien mort, encara que el president francès, François Hollande hauria indica que hi havia supervivents, fonts de Lüfthansa, la companyia matriu haurien indicat que fruit del sinistre tot el passatge hauria mort.

Entre els viatgers, l'única informació que parla de passatgers catalans fa referència a tres enginyers informàtics de Barcelona, tot i que les dades varien de minut a minut.

L'alcalde de la localitat ho hauria caigut l'avió, Barcelonnette, a França, ha manifestat que la zona on ha caigut l'avió és de difícil accés i que caldran helicòpters per accedir al lloc del sinistre. En aquest sentit l'edil de la població francesa ha manifestat que a la zona no feia mal temps.

Segons les primeres dades que es van coneixent a comptagotes, l'avió que s'ha estavellat estaria operant a una alçada entre 2000 i 3000 metres.

El president de la Generalitat ha anunciat una compareixença a dos quarts de dues. Al seu torn, el president del govern espanyol hauria anunciat una declaració en pocs moments des de Vitòria.

A l'aeroport del Prat s'han instal·lat tres equips d'emergències mèdiques preparats per atendre els familiars i amics dels viatgers. En aquest punt s'estarien preparant equips personals per atendre els familiars, tant donant informació com preparats per oferir ajuda psicològica.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha