Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ja no hi ha ferits crítics entre les 17 persones ingressades pels atemptats de Barcelona i Cambrils

Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

elDiario.es Catalunya

Cap de les 17 persones que continuen ingressades a causa dels atemptats de Barcelona i Cambrils es troba en estat crític, segons l'últim balanç del Departament de Salut. Del total, es tracta de 4 ferits greus i 13 menys greus.

Del total d'aquestes 17 persones hospitalitzades, 14 corresponen a ferits en l'atemptat de la Rambla de Barcelona. Els tres restants corresponen a ferits de l'atemptat de de Cambrils, un d'ells encara en estat greu i els altres dos menys greus. Es troben repartits en vuit centres catalans i un de Saragossa. Segons el Departament de Salut, aquest divendres consta un ingressat a l'hospital més que va reingressar un dels ferits donats d'alta.

Per centres, dos es troben a l'Hospital del Mar, dues a l'Hospital Clínic, dos a l'Hospital de Sant Pau, cinc a l'Hospital de la Vall d'Hebron, un a l'Hospital Sagrat Cor, un a l'Hospital de Bellvitge, dues a la Mútua de Terrassa i un al Centre Fòrum. A banda, hi ha una persona ingressada en un hospital de Saragossa.

La xifra de víctimes mortals en els atemptats de Barcelona i Cambrils és 16 persones mortes després de la mort d'una dona alemanya de 51 anys que des el 17 d'agost estava ingressada en estat crític a l'UCI de l'Hospital del Mar de Barcelona. Els dos atemptats van provocar un total de 126 ferits, 120 a Barcelona i 6 a Cambrils.

Etiquetas
stats