eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

L'oposició en bloc torna a tombar la proposta de pressupostos de Colau

Les formacions de l'oposició han rebutjat el debat sobre els pressupostos al considerar que el Govern no ha volgut negociar

Colau queda abocada a una qüestió de confiança el dia 23 de desembre per poder tirar endavant els comptes

- PUBLICIDAD -
Colau llama a la conquista derechos y libertades saliendo a la calle

Colau i regidors de l'equip de govern de Barcelona EUROPA PRESS

Nou revés de l'oposició al projecte de comptes del govern de Barcelona pel 2017. L'oposició ha rebutjat en bloc el dictamen dels pressupostos que la coalició Bcomú-PSC ha presentat aquest divendres davant la comissió d'Economia i Hisenda, negant-se a participar en el debat al considerar que el govern no ha volgut negociar.

Els grups de l'oposició havien presentat 116 al·legacions en total, de les quals el govern n'ha descartat 31 en un primer moment, en entendre que es tractaven de consideracions polítiques. De les 85 estimades, finalment n'ha acceptat 49, un nombre que l'oposició ha considerat insuficient.

Colau queda ara abocada a una qüestió de confiança, que proposarà el proper divendres 23 de desembre. La votació sobre la seva continuïtat com a alcaldessa estarà vinculada amb l'aprovació automàtica dels comptes. "Colau aprovarà els pressupostos per la via de la imposició i no per la del diàleg", ha assegurat la regidora de CiU, Sònica Recasens.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha