eldiario.es

Menú

Ada Colau guanyaria les eleccions de Barcelona, segons el CIS

Barcelona en Comú obtindria 11 regidors, mentre que CiU passaria de 14 a 8

Ciutadans seria tercera força, entrant amb 6 regidors. La CUP també entraria, amb 3

- PUBLICIDAD -
Ada Colau habla sobre Guanyem Barcelona / ENRIC CATALÀ

Ada Colau, candidata de Barcelona en Comú / ENRIC CATALÀ

Canvi de tendència en els sondejos electorals de Barcelona. Si fins ara la majoria d'enquestes donaven la victòria a la candidatura de Xavier Trias (CiU) per la mínima, el CIS ha publicat aquest dilluns el seu sondeig preelectoral en què dóna com a guanyadora a Ada Colau, candidata de Barcelona en Comú, amb 11 regidors. Mentrestant, l'actual alcalde quedaria lluny, amb 8 regidors.

La tercera formació seria Ciutadans, que entraria per primera vegada a l'ajuntament amb 6 regidors. Jaume Collboni, candidat del PSC, obtindria 5 representants, 6 menys que el 2011. Per la seva banda, l'ERC d'Alfred Bosch quedaria amb 4 representants a l'ajuntament, dos més que en les passades eleccions.

El PP també pateix una caiguda, obtenint 4 regidors, 5 menys que el 2011. La CUP també entraria al consistori barceloní per primera vegada, amb 3 regidors.

Segons el pronòstic del CIS, 7 partits es repartirien els 41 seients de l'ajuntament barceloní. Una càmera que quedaria fragmentada i que necessitaria un improbable pacte a quatre per evitar el nomenament de Colau com a alcaldessa.

*Els regidors d'ICV-EUiA el 2011 s'han comptabilitzat a Barcelona en Comú per raons tècniques

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha