Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

La secció que es proposa pretén ser un espai dedicat a tot el relacionat amb les festes de València, en el qual les Falles i tots els sectors culturals vinculats a les mateixes tinguen un especial protagonisme.

La Gran Fira recupera aquest cap de setmana la Nit del Folk més tradicional

Un castell de focs artificials en les Falles de València
València —

Els carrers de València s'ompliran aquest cap de setmana de cants i balls valencians, així com del colorit i olor a pólvora que desprèn la ciutat cada any el 18 de març amb motiu de la Nit del Foc.

I és que, una de les novetats de la present edició de la Gran Fira de València, és la tematització de les activitats dels caps de setmana. En aquest sentit, aquest cap de setmana està dedicat a aquesta tradicional nit, una de les més importants del calendari faller.

Encara que hi ha un carrusel d'activitats (més de 250) durant tots els dies de la setmana, les quals es poden consultar en la web de la Gran Fira, els esdeveniments augmenten exponencialement amb l'arribada del cap de setmana.

Així, entre totes les activitats aquest divendres destaca el conta-contes infantil a les 20.00 hores en la plaça de Benimaclet, la Colla de Dolçaines en la plaça del Patriarca a les 21.30 hores i la nit de 'cant d'estil' de la Penya El Clau des de les 23.30 hores en el carrer Cañete i altres carrers del barri del Carmen.

El dissabte 8 de juliol tindrà lloc un espectacle de màgia i humor amb Peter Pardo en la plaça de Roma (Nou Moles). A la mateixa hora, Cant al Ras en la plaça de la Mare de Déu, a les 21.00 hores Dansà en la plaça del Carmen i a les 21.30 hores Serenates en la plaça del Patriarca.

Posteriorment, a les 22.30 hores, arrancarà el Sarau de la Fira, un festival de balls valencians participatius en la plaça de la Mare de Déu. Una hora més tard, hi haurà una nova edició de Cant d'Estil pels carrers del Carmen i a les 0.30 hores, de nou en la plaça de la Mare de Déu, castell de focs artificials de pals a l'antiga.

El diumenge, festival de màgia amb el Mag Alexander en la plaça Doctor Berenguer Ferrer (Fuensanta) a les 20.00 hores, al que seguirà l'espectacle de teatre Súbit. A les 21.30 hores, Serenates en la plaça del Patriarca.

A més, durant tot el cap de setmana hi haurà Moros i Cristians en el Marítim i el divendres i dissabte preseleccions falleres en els jardins del Palau.

Concerts de vivers

Parelelamente, tindran lloc els concerts de Vivers, en els quals, entre uns altres, actuaran Leiva, UB40, Carlos Vives, Love of Lesbian, Celtas Cortos o Mag de Oz. Així, aquest divendres hi haurà una festa de reggae i aquest dissabte actuarà Manel, qui presenta el seu nou àlbum 'Jo competeixo'.

Sobre este blog

La secció que es proposa pretén ser un espai dedicat a tot el relacionat amb les festes de València, en el qual les Falles i tots els sectors culturals vinculats a les mateixes tinguen un especial protagonisme.

Etiquetas
stats