Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel amenaza con una guerra en Líbano
Moreno y Rueda piden que el Gobierno busque mayorías para los Presupuestos
Los problemas que no preocupan a los españoles. Opina Rosa María Artal
Sobre este blog

Arranca el Rabolagartija a Villena a ritme de Boikot

La banda de punk Boikot

Laura Martínez

Compte enrere esgotat per a la segona edició del Rabolagartija. El festival repeteix a Villena, on a penes fa uns dies es va celebrar el Leyendas del Rock, i omplirà de música la localitat durant el cap de setmana.

Aquesta edició compta amb grans grups assidus als festivals, com Boikot, La Gran Pegatina, Trastukada i cantants com Morodo, Tote King i Kutxi Romero (compositor de Marea). En total més de 20 noms es repartiran aquests dos intensos dies de música.

La jornada del divendres començarà amb el concert d’El Califa Retalero, a qui de seguida seguirà el cantant de Marea. El gadità Juanito Makandé actuarà prop de les deu de la nit, i el colofó final del primer dia el posaran Green Valley i Benny Page, en distints escenaris.

La vesprada i la nit del dissabte arribarà fort amb les actuacions de La Gran Pegatina, la Pulquería, Tote King i els aclamadíssims La Raíz.

El festival també té zona d’acampada al costat del recinte de concerts i inclou gespa natural, piscina i zona arbrada per a descansar o seguir la festa.

Sobre este blog

Etiquetas
stats