Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

L'Arenal Sound col·lapsa el Beach Club i cancel·la actuacions per problemes tècnics

Bely Basarte en la jornada del dijous en l'Arenal Sound

EFE

Borriana —

El festival Arenal Sound de Borriana va haver de cancel·lar aquesta matinada tres actuacions en la segona de les seues festes de benvinguda per “problemes tècnics”, en una nit amb una afluència de públic tan alta en el Beach Club que va col·lapsar els accessos, la qual cosa ha provocat queixes de molts dels assistents.

A través de les xarxes socials nombrosos 'sounders' es queixaven de matinada de la “desorganització” a causa dels problemes a l'hora d'accedir al recinte, que solament obri la seua zona de la platja durant les dues festes de benvinguda.

Segons han explicat fonts de l'organització a EFE, la zona del Beach Club ha viscut ja situacions similars en altres edicions a causa de la seua distribució, que fa que la gent s'acumule en una part del recinte sense que puga accedir més gent.

A més, a causa de l'augment de la seguretat i de les cues pels exhaustius escorcolls que es realitzen enguany en l'entrada, i al fet que milers de joves van intentar entrar alhora, es va formar un “tap” en l'entrada.

Per motius de seguretat es van haver d'obrir les portes i deixar accedir als joves de colp, per a evitar aixafaments.

Les portes d'emergència del Beach Club es van obrir també, segons han informat fonts de l'organització, cosa que està marcat en el protocol de seguretat en cas que hi haja gran acumulació de públic en aquesta zona del recinte.

Malgrat les denúncies a través de les xarxes socials dels assistents que es van suspendre les actuacions per aquest problema d'acumulació de gent, des de l'organització sostenen que va haver-hi un problema amb els grups electrògens que no garantia que es pogueren desenvolupar la resta d'actuacions amb garanties.

De fet, han indicat les mateixes fonts, l'actuació de Dulceida, una 'youtuber' que atrau a milers de joves, es va desenvolupar sense problemes i va ser quan més gent hi havia en el recinte.

Per açò es va parlar amb els artistes i van acordar resituar-los durant els quatre dies que queden de festival, el que ja està pràcticament tancat segons apunten des de l'Arenal.

Des de la Subdelegació del Govern de Castelló han informat a EFE que la Guàrdia Civil va acudir a l'eixida del recinte -punt des del qual tenen competència- alertats per Emergències per l'eixida massiva de gent del recinte i per a evitar incidents.

Les mateixes fonts han indicat que no es van produir ferits entre els joves que deixaven el recinte després de la cancel·lació.

La jornada d'aquest dijoys -on s'espera ja una afluència de 60.000 joves, xifra prevista per a cada dia fins al diumenge- sí obrirà el recinte íntegrament, encara que des de l'organització han insistit que s'atenguen les seues recomanacions, ja que enguany s'ha comunicat que s'accedisca al recinte amb almenys dues hores d'antelació per a veure les actuacions que s'espera concentren més públic doncs l'accés es retardarà pels controls de seguretat.

El dispositiu viurà avui un dels moments més complicats doncs s'espera que l'actuació del DJ Martin Garrix -a les 4.30 hores- siga la que més nombre de públic concentre.

La nit comptarà amb altres noms destacats com Miss Caffeina, Lori Meyers, Bastille i Jonas Blue.

En la resta d'escenaris hi haurà nombrosos artistes com Morodo, Sidecars, Dinero, WAS, La Beriso, Antílopez i Bellugue.

Sobre este blog

Etiquetas
stats