Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Absolt l’acusat principal del saqueig d’Emarsa d’haver amagat un premi de més de 12 milions d’euros en la loteria

L’expresident d’Emarsa, exvicepresident de la Diputació de València i exalcalde de Manises, Enrique Crespo, testifica davant del jutge

EFE

València —

L’expresident d’Emarsa, exvicepresident de la Diputació de València i exalcalde de Manises, Enrique Crespo, i la seua família, han estat absolts del delicte d’alçament de què estaven acusats per haver ocultat presumptament un premi de loteria, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Enrique Crespo, el seu germà Carlos i els seus pares van ser jutjats el 23 de juny passat a València com a presumptes autors i cooperadors necessaris d’un delicte d’alçament de 12 milions d’euros obtinguts en la Grossa de Nadal del 2012.

El jutge no veu que hi haja proves que indiquen que la família ajudara Crespo a amagar gairebé 100 dècims per a evitar pagar en el cas que siga condemnat en la peça principal del cas Emarsa, que investiga el desfalc en la depuradora de Pinedo. El magistrat del cas Emarsa, Vicente Ríos, volia que Crespo fera front a la responsabilitat civil pel saqueig de la depuradora amb els diners del premi.

Etiquetas
stats