Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Diputació de València senyalitzarà les comarques en carreteres i camins

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, en un acte de l'administració provincial

elDiariocv

València —

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha participat aquest cap de setmana en la XXV Universitat del Tirant, organitzada per l’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc i la Fundació Nexe, amb la xarrada 'Fent país des del territori'.

Amigó ha anunciat que la Diputació senyalitzarà les comarques en les carreteres i camins “perquè la gent puga saber en quina es troba”. A més, ha explicat que la institució premiarà especialment els projectes mancomunats o comarcals.

Durant la seua intervenció, Maria Josep Amigó ha expressat la voluntat de Compromís d'eliminar les Diputacions, com portaven en el seu programa però “com legalment no es pot, pressupostàriament ja es poden donar passets i treballar conjuntament amb la Generalitat perquè no hi haja duplicitats”, ha afegit.

Amigó ha remarcat que, amb el nou equip de govern a la Diputació, “estem acabant amb el clientelisme i amiguisme que tant practicava el govern anterior”.

'Fent país des del territori'

En la xarrada “Fent país des del territori” també han intervingut Belén Bachero, alcaldessa de Vistabella i diputada a les Corts, i Joan Sanchis, regidor de Benigànim i economista.

La XXV Universitat del Tirant, celebrada al Centre Octubre a València, fou inaugurada per la vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, i clausurada pel president de les Corts, Enric Morera.

Entre altres ponents, destaca la presència de diversos consellers, alcaldes, regidors i diputats, com Joan Baldoví, Vicent Marzà, Rafa Climent, Clara Ferrando, Julià Álvaro, Fran Ferri, Pere Fuset i Marta Sorlí, així com professors d’universitat i especialistes, com Vicent Flor, Àgueda Micó, Amadeu Mezquida i Elisa Signes.

stats