Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Un Rajoy que fuig dels debats fa precampanya a València

Rajoy en una imatge d'arxiu.

elDiariocv

El president del Govern en funcions i candidat del PP en les eleccions generals del 20 de desembre, Mariano Rajoy, es multiplica aquests últims dies en programes televisius mentre rebutja confrontar-se davant de la resta dels candidats en debats organitzats pel diari El País o per la cadena Mediaset. Rajoy al·lega que les seues tasques de govern li impedeixen acudir a aquestes cites.

En aquesta agenda, tanmateix, el candidat del PP sí que ha trobat temps per a acudir a València aquest dissabte a un acte de precampanya electoral que els populars han organitzat a l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Per al PP és fonamental revalidar a la Comunitat Valenciana, i singularment a la província de València, el primer lloc el 20-D, encara que es done per fet que perdran pràcticament la meitat dels escons obtinguts quan la Comunitat Valenciana era el més important dels seus graners de vot a Espanya.

També el candidat de Ciutadans a la presidència del Govern, Albert Rivera, té previst protagonitzar aquest dissabte a València un acte públic, tot i que el partit encara no ha definit en quin lloc se celebrarà. El partit de Rivera aspira a obtenir uns resultats excel·lents en territori valencià, en gran manera gràcies al desgast del PP, si es compleixen els pronòstics de les enquestes.

Etiquetas
stats