Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'Ajuntament de València recorda amb una pancarta Miguel Ángel Blanco i “totes les víctimes del terrorisme”

Pancarta en record de Miguel Ángel Blanco a l'Ajuntament de València.

elDiariocv

L'Ajuntament de València, governat per Compromís, formació a la qual pertany l'alcalde, Joan Ribó, el PSPV-PSOE i València en Comú, ha penjat aquest dimecres una pancarta en record de Miguel Ángel Blanco, assassinat per ETA a Ermua fa 20 anys.

El text de la pancarta, consensuat pel tripartit que encapçala Ribó amb els grups de l'oposició, PP i Ciutadans, diu: “En record de Miguel Ángel Blanco i totes les víctimes del terrorisme. En defensa de les llibertats, la pau i la convivència”. Segons l'equip de govern, la iniciativa respon a la proposta de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) de recordar la data de l'assassinat del regidor del PP a Ermua, que va suposar un punt d'inflexió en el rebuig ciutadà a la violència terrorista.

A més de la pancarta, està previst un acte d'homenatge silenciós a migdia en record de Miguel Ángel Blanco en el qual participaran tots els grups de l'Ajuntament.

Etiquetas
stats