Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Aspencat s'acomiada dels escenaris amb la seua última gira

Un moment de l'actuació d'Aspencat per a 'Cançons de prop'.

elDiariocv

La seua particular forma de fondre l'electrònica, el ska, el reggae o el dancehall, i fer-ho al servei de textos combatius i de denúncia, és el que ha fet d'Aspencat una de les bandes més reconegudes de l'última generació de músics valencians que han fet bandera de l'ús de la seua llengua en temps poc propicis, marcats per la marginació institucional.

Al costat d'Obrint Pas, Orxata Sound System o La Gossa Sorda, la d'Aspencat ha sigut també una de les veus de la resistència i de l'ebullició cultural que bategava en un territori maltractat per aqueixa corrupció que tant han denunciat en molts dels seus textos, al costat d'altres inquietuds que feien de la seua proposta un clar exemple del pensar en global i actuar en local. Des que debutaren el 2005 fins a l'actualitat, la de la banda de la Marina Alta ha sigut una carrera coherent i exemplar.

El seu últim treball, Tot és Ara (Halley Records), data ja de fa un parell d'anys, però des de llavors no han parat d'oferir concerts en els quals registren sempre un entusiàstic acolliment per part d'un públic fidel.

Decidits a donar-se una aturada indefinida, Aspencat encaren la recta final d'aquesta gira de comiat (no sabem si definitiva o no) amb les següents dates encara pendents: El 17 d'agost a Xàtiva, el 18 a Villena (Rabolagartija Festival), el 9 de setembre a Sueca (Espigola Rock), el 24 a Vilanova de Sau (Bioritme Festival), el 29 de setembre a Bilbao (Stage Live), el 30 a Palma de Mallorca (És Gremi), el 6 d'octubre a Madrid (Penélope), el 7 a Santiago de Compostel·la (Malatesta), el 14 a Xaló (Alacant, concert gratuït), el 20 a València (Plaça de Bous, al costat de Viva Suècia i Txarango en la Festa de Benvinguda de la Universitat) i el 21 a Barcelona (Razzmatazz 2).

Etiquetas
stats