Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Com es fa un llibre?

Il·lustració de la Fundació Bromera per al foment de la lectura.

elDiariocv

Què hi ha darrere de l'olor a llibre nou? Què abans d'obrir a casa l'últim exemplar adquirit? La Fundació Bromera vol donar resposta a aquestes preguntes a través de la seua última exposició. 'Com es fa un llibre?', títol de la mostra, explica què ocorre des que l'escriptor anota la primera frase fins que el lector comença la seua obra.

La mostra consisteix en 16 panells enrotllables amb il·lustracions de Fran Parreño que expliquen de forma molt senzilla aquest procés. Les vinyetes posen l'accent en les persones que participen en l'edició i distribució, més enllà de l'autor i creador de la idea original.

A més, es complementa amb un quadern de 16 pàgines que recorre de forma amena el procés de creació; un llibret destinat als xiquets, però també als adults, que pretén fomentar l'hàbit de llegir entre l'alumnat dels centres educatius, i amb propostes didàctiques per als mediadors (escoles, biblioteques..).

L'exposició s'inaugura aquest dimarts en la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu i romandrà oberta fins el 28 d'abril. Aquesta activitat forma part del projecte de la fundació per al foment de la lectura des de la infància, que també inclou els adults.

Etiquetas
stats