Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Ximo Puig es reuneix amb Pedro Sánchez durant la ronda de contactes amb els barons socialistes

Pedro Sánchez i Ximo Puig es reuniran a Ferraz

Toni Cuquerella

El secretari general del PSPV i president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, es reunirà aquest dimecres amb el líder del PSOE, Pedro Sánchez, dins de la ronda de contactes amb els dirigents territorials del partit i barons socialistes abans del Comité Federal de dissabte.

La reunió de Puig i Sánchez tindrà lloc en una jornada en què el secretari general del PSOE també veurà la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, i el president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, a més del primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

Aquesta reunió es produirà després d’haver-se sabut que Ximo Puig no assistirà al Comité Federal que el PSOE celebrarà dissabte que ve a Madrid, ja que el cap del Consell s’estarà amb la resta del seu govern a Torrevieja (Alacant), on té previst passar tres dies (del 8 al 10 de juliol) per a analitzar la seua faena diària i repassar la visió estratègica dels projectes de govern.

Per consegüent, no podrà estar present en el Comité Federal, màxim òrgan de representació del partit entre congressos, que el PSOE celebrarà el pròxim 9 de juliol per analitzar els resultats de les eleccions generals i decidir la política d’aliances que seguiran els socialistes en el nou escenari polític.

No és la primera vegada que hi ha incompatibilitats entre l’agenda de govern de Ximo Puig i les seues funcions orgàniques dins del PSOE; així doncs, cal recordar que al desembre el president de la Generalitat va haver de modificar una cita governamental per a poder assistir al Comité Federal que es va celebrar passades les eleccions generals del 20D.

Etiquetas
stats