La portada de mañana
Acceder
La reforma de las pensiones tropieza con el periodo para calcular la jubilación
El dilema tras lecanemab, el fármaco experimental contra el alzhéimer
OPINIÓN | "¿Qué actitud ganará las elecciones?", por Rosa María Artal

Duran: “Professor jo? De què viuria? Què menjaria?”

Duran, durant l'entrevista a Catalunya Ràdio.

EFE

Barcelona —

El secretari general de CiU i diputat del Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha dit que no es planteja abandonar la política i acabar la seva tesi doctoral: “Professor jo? De què viuria? Què menjaria? Els pobres professors guanyen molt poc. No en tindria prou”, ha afirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio, en referència a una hipotètica retirada de la vida política.

Duran i Lleida ha afirmat que la seva relació amb el president de la Generalitat, Artur Mas, és “millorable”, encara que ha descartat que es produeixi per ara una ruptura entre CDC i UDC.

No obstant, Duran ha expressat diferències amb Mas: “Discrepo amb el president, encara que estigui al seu servei, en què portem 100 anys de fracassos de política de pacte amb l'Estat, no puc estar d'acord”, ha afirmat el democristià, que ha posat com a exemple d '“èxit” les dues dècades de govern de Jordi Pujol.

El democristià ha descartat que ell “debiliti” la federació de CiU ni que “traeixi” el programa electoral amb la seva proposta confederal, i ha assenyalat que és un “error” pensar que en el debat sobiranista “el problema és Duran”, perquè tota la cúpula del partit democristià pensa com ell, ha dit.

Etiquetas

Descubre nuestras apps

stats