Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El Govern substitueix el president del Cesicat

João França

Barcelona —

El Govern ha nomenat avui un nou Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, que substitueix en el càrrec a Carles Flamerich, President de la Sectorial TIC de Convergència. El cessament de Flamerich es dóna enmig de la polèmica de les filtracions de documents atribuïts al Cesicat, òrgan que presidia com a Director General.

Des del Departament d'Economia i Empresa expliquen que es tracta d'un reajustament de l'equip. Segons un portaveu del departament, el conseller Felip Puig treballa en la renovació del seu equip des que va assumir aquesta cartera i que “ha fet el canvi quan ha trobat la persona adient”. Asseguren que ja fa setmanes que es va prendre aquesta decisió i neguen que estigui relacionada amb el Cesicat.

El nou Director General, segons avançava aquest matí Cugat.cat a falta de confirmacions oficials, serà Jordi Puigneró, fins ara tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia de Sant Cugat. Puigneró va ser president de CDC de Sant Cugat fins el 2012. Segons el portal TOT Sant Cugat, el conseller va oferir el càrrec al nou director general el passat 28 d'octubre, l'endemà de les primeres filtracions atribuïdes a Cesicat.

stats