Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez impulsa una regeneración que incluye una reforma del Poder Judicial
La fumata blanca de Sánchez: cinco días de aislamiento, pánico y disculpas al PSOE
Opinión - ¿Y ahora qué? Por Marco Schwartz

Mor un home en caure per un balcó quan fugia dels Mossos d'Esquadra a Salou

Mor un home al caure per un balcó quan fugia dels Mossos a Salou

elDiario.es Catalunya

Un home de 50 anys de nacionalitat senegalesa ha mort avui a Salou en caure des del balcó de l'habitatge en què es trobava, situada en un tercer pis. El fet s'ha produït, segons fonts policials, quan l'home intentava fugir dels Mossos d'Esquadra, en una operació contra el “top manta”.

Després de conèixer el succés, prop de 200 persones s'ha concentrat a la plaça de Sant Jordi de Salou en protesta pel succés. Durant la protesta s'han viscut moments de tensió amb les patrulles dels Mossos d'Esquadra desplaçats al lloc. Segons informa EFE, en aquests moment la tensió continua entre els companys del mort i el cordó policial dels Mossos que segueixen a la zona.

Segons la versió de les fonts policials, els fets han passat cap a les sis del matí, quan els Mossos d'Esquadra estaven duent a terme un dispositiu, amb autorització judicial i en presència del secretari judicial, amb la previsió de registrar tres habitatges de Salou suposadament vinculades amb una xarxa dedicada al “top manta”.

Quan els agents han entrat en una de les tres habitatges, situada a la plaça de Sant Jordi de Salou, un home d'origen senegalès que estava en el seu interior ha saltat pel balcó, des d'un tercer pis. Sempre segons la versió dels Mossos, l'home hauria saltat sense que prèviament hagi tingut cap interacció amb els agents.

Els Mossos d'Esquadra han avisat al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha enviat una ambulància al lloc, encara que quan han arribat només han pogut confirmar que l'home havia mort.

Etiquetas
stats