Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

Mor una dona gran a Reus en un incendi a casa després de dos mesos sense subministrament elèctric

Mor una dona gran a Reus en incendiar-se el matalàs del seu llit

elDiario.es Catalunya

Una dona de 81 anys que vivia sola ha mort la matinada d'aquest dilluns a Reus a l'incendiar-se el matalàs del seu llit, han informat els Bombers de la Generalitat. Segons les investigacions que porten a terme els Mossos d'Esquadra, l'anciana vivia sense subministrament elèctric des de fa dos mesos ja que li van tallar per impagament i s'il·luminava amb espelmes que poden haver ocasionat el foc.

L'incendi ha tingut lloc al pis segon B del número 14 del carrer de Santa Anna, un edifici de tres plantes els veïns han estat desallotjats com a mesura preventiva, i dos d'ells -un menor i un home de 43 anys- han hagut de ser atesos a conseqüència d'una crisi d'ansietat i donats d'alta al lloc.

Els efectius de les tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que s'han desplaçat a la zona del sinistre no han pogut fer res per la víctima que, en intentar fugir del foc, s'ha caigut a terra.

L'incendi ha afectat per fum la resta de l'habitatge de la víctima i que no ha provocat danys en l'estructura de l'immoble, per la qual cosa els veïns han pogut tornar a casa seva quan ha estat sufocat.

Segons dades que presentava la setmana passada l'agrupació de bombers de la UGT a Catalunya, 7 de cada 10 morts en incendis en llars es poden atribuir directament o indirectament als efectes de la pobresa i 6 de cada 10 a la pobresa energètica.

Etiquetas
stats