Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Set detinguts i diversos registres en una operació contra proveïdors del “top manta”

Policia i mantes a la Barceloneta

EFE

Set persones presumptament vinculades a xarxes de proveïdors de mercaderies falsificades per venedors del “top manta” han estat detingudes aquest dijous en una operació conjunta que desenvolupen l'Agència Tributària i policies locals de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Segons han informat fonts policials, en l'operació, que ha començat a primera hora d'aquest matí, s'han practicat diversos registres i detencions a domicilis i locals de Barcelona, Badalona (Barcelona), l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i Mataró (Barcelona).

Uns 35 funcionaris de la Unitat de Vigilància Duanera de l'Agència Tributària i mig centenar de guàrdies urbans de Barcelona, a més d'efectius de les policies locals dels municipis citats, participen en l'operatiu, ordenat pel jutjat d'instrucció número 32 de Barcelona.

De moment, els agents han detingut set persones, acusades de delictes contra la propietat industrial perquè presumptament es dedicaven a proveir de productes de marques falsificades a “manters” que després les venien al carrer.

Sempre segons les citades fonts, l'operació no es dirigeix contra els venedors ambulants sinó contra els seus proveïdors i roman oberta, pel que no es descarten més detinguts en relació amb les xarxes de distribució de productes falsificats.

El titular del jutjat d'instrucció número 32 de Barcelona, que instrueix la causa, manté la seva investigació sota secret de sumari.

Etiquetas
stats