Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Mor una dona gran a Reus en un incendi a casa després de dos mesos sense subministrament elèctric

Mor una dona gran a Reus en incendiar-se el matalàs del seu llit

elDiario.es Catalunya

Una dona de 81 anys que vivia sola ha mort la matinada d'aquest dilluns a Reus a l'incendiar-se el matalàs del seu llit, han informat els Bombers de la Generalitat. Segons les investigacions que porten a terme els Mossos d'Esquadra, l'anciana vivia sense subministrament elèctric des de fa dos mesos ja que li van tallar per impagament i s'il·luminava amb espelmes que poden haver ocasionat el foc.

L'incendi ha tingut lloc al pis segon B del número 14 del carrer de Santa Anna, un edifici de tres plantes els veïns han estat desallotjats com a mesura preventiva, i dos d'ells -un menor i un home de 43 anys- han hagut de ser atesos a conseqüència d'una crisi d'ansietat i donats d'alta al lloc.

Els efectius de les tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que s'han desplaçat a la zona del sinistre no han pogut fer res per la víctima que, en intentar fugir del foc, s'ha caigut a terra.

L'incendi ha afectat per fum la resta de l'habitatge de la víctima i que no ha provocat danys en l'estructura de l'immoble, per la qual cosa els veïns han pogut tornar a casa seva quan ha estat sufocat.

Segons dades que presentava la setmana passada l'agrupació de bombers de la UGT a Catalunya, 7 de cada 10 morts en incendis en llars es poden atribuir directament o indirectament als efectes de la pobresa i 6 de cada 10 a la pobresa energètica.

Etiquetas
stats