Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Liz Castro deixa el Secretariat Nacional de l'ANC

Liz Castro en una imatge d'arxiu

Agències

La membre del Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Liz Castro, ha anunciat aquest diumenge que deixa aquest òrgan de l'entitat independentista per dedicar-se a la redacció de llibres sobre el procés sobiranista, tot i que seguirà vinculada a l'organització a través de seva sectorial d'intèrprets i traductors.

Castro, nascuda a San Leandro (Califòrnia), va disputar la presidència de l'entitat a Jordi Sànchez però va perdre la votació del Secretariat Nacional per 40 vots a 35, malgrat haver estat la més votada per formar part de la direcció en les eleccions celebrades al maig de 2016.

“Vull tornar a les bases, a picar pedra, tornar a treballar de ple en la meva sectorial de traductors i intèrprets”, ha indicat Castro en un tuit.

D'altra banda, l'ANC també ha informat que s'han superat els 15.000 inscrits a la mobilització que estan organitzant al costat de Òmnium, l'AMI i l'ANC pel judici a l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ia les exconselleras Irene Rigau i Joana Ortega per la celebració del procés participatiu del 9-N de 2014.

Etiquetas
stats