Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Humor i política, on són els límits?

elDiario.es Catalunya

L’Audiència Nacional ha condemnat Cassandra Vera a un any de presó i set anys d’inhabilitació absoluta per haver publicat al seu compte de Twitter 13 comentaris fent burla en relació a l’atemptat en què ETA va matar Luis Carrero Blanco, president del Govern sota el franquisme.

Per la seva banda, els presentadors del programa ‘El Intermedio’, el Gran Wyoming i Dani Mateo, hauran de declarar a l’Audiència Provincial de Madrid per haver fet un acudit sobre la creu que presideix ‘El Valle de los Caídos’.

Aquests dos fets se sumen a altres cassos en què es desdibuixa la línia que separa la llibertat d’expressió i de crítica política i el respecte a l’honor, la intimitat o els sentiments religiosos.

On s’ha de situar aquesta línia? Quins són els límits que l’humor o la sàtira política no haurien de traspassat?

Són preguntes que es planteja el programa L’AlternativaTV aquest divendres 28 d’abril, de 12:30 a 13:30 hores, sota el títol: 'Humor i política. On són els límits'.

Hi participaran:

  • JAUME CAPDEVILA, KAP. Ninotaire
  • PERE RUSIÑOL. Periodista. Redactor de Mongolia i Alternativas Económicas
  • ISABEL FRANC. Escriptora. Acaba de publicar Las humoristas
  • MARIKA VILA. Il·lustradora i sociòloga

L’Alternativa TV s’emet en directe, des de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, a través dels serveis de UAB Campus Media i compta amb l’impuls de la Fundació Periodisme Plural, l’associació Solidaritat i Comunicació-SICOM, i les publicacions Alternativas Económicas i Mongolia. El presentador és el periodista i professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, Frederic Pahissa.

Etiquetas
stats