Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Artur Mas assistirà per primera vegada a la manifestació independentista de la Diada

Artur Mas, en el congrés fundacional del PDC

EFE

L'expresident de la Generalitat Artur Mas assistirà el proper 11 de setembre als actes de la Diada de Catalunya convocats per les entitats independentista Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana (ANC), segons ha expressat aquest divendres ell mateix en el seu compte d'Instagram.

En un vídeo que acaba de difondre, l'actual president del Partit Demòcrata Català (PDC) subjecta una samarreta blanca amb el seu nom a l'esquena i la llegenda 'Un onze Guanyador', lema de la Diada d'aquest any, i afirma: “Aquest any hi seré. Els últims anys no convenia que hi fos com a president, però aquest any sí”. “I com estem a la recta final”, ha afegit, “hem d'estar a punt per a l'esprint final. És important que estiguem tots i totes!”.

Des que el 2012 van començar les concentracions massives en 11 de setembre per reclamar la independència de Catalunya, Mas sempre se n'havia absentat, tot i donar-hi suport, al·legant que per responsabilitat institucional no es podia significar tant. Tot i així, cada any feia una declaració institucional des del Palau de la Generalitat després de reunir-se amb els presidents de les entitats convocants.

Etiquetas
stats