eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

El FC Barcelona recorre la prohibició d'estelades a la final de la Copa del Rei

El club creu que el veto a les estelades vulnera el "dret fonamental a la llibertat d'expressió"

- PUBLICIDAD -
El Camp Nou, 'más que un estadio' para el independentismo catalán

Imatge d'arxiu del Camp Nou EFE

El FC Barcelona ha interposat aquest dijous als jutjats de Madrid un recurs contenciós administratiu especial per la protecció de drets fonamentals i una petició de mesura cautelar de suspensió de la resolució que va anunciar la Delegació de Madrid per prohibir la presència de banderes estelades a la final de la Copa del Rei d'aquest diumenge.

En un comunicat, el club ha anunciat que recorre la resolució que prohibeix l'exhibició de banderes independentistes a la final, que se celebra aquest diumenge a l'estadi Vicente Calderón de Madrid entre FC Barcelona i Sevilla FC, sota el fonament jurídic de la vulneració del "dret fonamental a la llibertat d'expressió".

A més, el club considera que la resolució de la delegada del Govern a Madrid, Concepción Dancausa, recau en una falta de fonament de la mesura perquè pressuposa una "voluntat ofensiva a l'exhibició d'estelades".

"Amb accions com aquesta, el FC Barcelona defensa i seguirà defensant la llibertat d'expressió dels seus socis i aficionats", avisa el club blaugrana.

El FC Barcelona ja va exhibir aquest dimecres la seva disconformitat contra la decisió de la Delegació del Govern a Madrid, que ha activat un dispositiu de seguretat per al partit a l'estadi Vicente Calderón que inclou el veto a la bandera independentista.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha