Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El FC Barcelona recorre la prohibició d'estelades a la final de la Copa del Rei

Imatge d'arxiu del Camp Nou

EUROPA PRESS

BARCELONA —

El FC Barcelona ha interposat aquest dijous als jutjats de Madrid un recurs contenciós administratiu especial per la protecció de drets fonamentals i una petició de mesura cautelar de suspensió de la resolució que va anunciar la Delegació de Madrid per prohibir la presència de banderes estelades a la final de la Copa del Rei d'aquest diumenge.

En un comunicat, el club ha anunciat que recorre la resolució que prohibeix l'exhibició de banderes independentistes a la final, que se celebra aquest diumenge a l'estadi Vicente Calderón de Madrid entre FC Barcelona i Sevilla FC, sota el fonament jurídic de la vulneració del “dret fonamental a la llibertat d'expressió”.

A més, el club considera que la resolució de la delegada del Govern a Madrid, Concepción Dancausa, recau en una falta de fonament de la mesura perquè pressuposa una “voluntat ofensiva a l'exhibició d'estelades”.

“Amb accions com aquesta, el FC Barcelona defensa i seguirà defensant la llibertat d'expressió dels seus socis i aficionats”, avisa el club blaugrana.

El FC Barcelona ja va exhibir aquest dimecres la seva disconformitat contra la decisió de la Delegació del Govern a Madrid, que ha activat un dispositiu de seguretat per al partit a l'estadi Vicente Calderón que inclou el veto a la bandera independentista.

Etiquetas
stats