eldiario.es

Menú

L'ANC es compromet amb la candidatura unitària proposada per Mas

L'Assemblea considera que el full de ruta presentat pel President de la Generalitat és "un bon punt de partida" per la unitat independentista

- PUBLICIDAD -
Forcadell (ANC) dice que es la Generalitat quien lidera la consulta

Carme Forcadell, presidenta de l'ANC

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) es compromet a treballar per una "candidatura unitària" com la que va proposar el president Artur Mas en el seu full de ruta. L'entitat ha expressat el seu posicionament posterior al 9-N aquest dissabte i ha considerat que la proposta és "un bon punt de partida".

Per l'ANC, el pla de Mas respon a les propostes recollides en el full de ruta de l'Assemblea. Per això diuen "assumir el repte" i implicar-se per fer possible una candidatura "transversal" que "representi i inclogui totes i cadascuna de les diverses sensibilitats socials i polítiques del sobiranisme".

En relació a la data de les eleccions, l'ANC defensa que se celebrin el febrer "o el més aviat possible". La candidatura, diuen, s'ha de construir des de "la unitat política i social" que pretenen enfortir com a resultat "d'un treball col·lectiu que persegueixi la cerca de punts de coincidència i comenci per definir el què i el com per decidir, a continuació, el quan i només en última instància el qui".

"De la mateixa manera que hem treballat unitàriament per superar les dificultats sorgides en el moment en què la celebració del 9-N va perillar, cal mantenir els espais unitaris de treball per avançar en aquest procés i per construir els acords necessaris que assegurin la celebració de les eleccions", apunta el document.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha