Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

L'alcaldessa Colau s'estrena evitant un desnonament al districte de Nou Barris

Colau creuant la plaça Sant Jaume durant la seva investidura

EFE

Barcelona —

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha començat el seu primer dia laborable acudint a impedir un dels nou desnonaments previstos per avui dilluns a Nou Barris, que finalment, igual que tots, ha estat suspès tal com ja havien sol·licitat el districte i els serveis socials la setmana passada.

Colau ha explicat que es tractava d'un avís de desnonament d'una família amb fills menors que ha trobat a les 8.30 hores amb les maletes a la porta del seu edifici perquè no havien rebut la notificació que s'havia aturat. L'alcaldessa assegura que les treballadores socials presents no tenien constància que s'hagués aturat, per la qual cosa ha trucat a Bankia, entitat executora, que ha informat que s'havia paralitzat el procediment, fet que els Mossos presents per al llançament han confirmat amb una trucada al jutjat.

Colau ho ha explicat als mitjans en una roda de premsa a la seu del districte, acompanyada de la regidora de Nou Barris i quarta tinent d'alcalde, Janet Sanz, que va ser qui ahir la va alertar que encara no hi havia constància de s'haguessin suspès quatre d'aquests desnonaments.

L'alcaldessa ha anunciat que portarà a la primera comissió de govern de dimecres que la convocatòria urgent de la Taula de Prevenció de Desnonaments, amb la participació de tots els actors que intervenen en aquests procediments. Aquesta Mesa tractarà de revisar els protocols i millorar la coordinació i està previst que el districte de Nou Barris, on es concentra el major nombre de llançaments, s'incorpori a ella.

Etiquetas
stats